Khamis, 17 Jun 2010

Layan night movie..


Boringnyer rase malam ni..x rase lak nak tgk bola mlm ni..so, cam biase layan lah fb ngan blog ni...tgk tv3 pun asyik2 kes jenayah je sane-sini..hai..rasenyer gi mane2 pun skung ni x selamat..dalam pada godam2 pc ni terjumpe lak video mase akad nikah 3 tahun lepas..so, aku download je lah...

sambil2 tunggu upload video ni, aku tekan2 remote control, cube tukar2 channel..manelah tahu kot2 ade movie menarik ke nak ditonton..tv3..emm..cam biaselah..malam jumaat je, cerite seram..alah malaslah nak layan citer cam tu..last2 tgk channel 413, "Bedtime Stories"..emm..layan Adam Sandler lah..aku suke gak ngan die ni..kalau die ade, citer mesti kelakar..citer kelakar ni seronok nak tgk..tak penat kepala nak pikir..lagipun aku suke tgk citer komedi..hilang jap kalau sakit2 kepala..anger mangement, click..byk lagi lah filem Adam ni aku tgk..

Tiada ulasan: