Khamis, 17 Jun 2010

Nonton wayang di Midvalley Mega mall




Weekend yang tak tahu nak buat ape, so, we planned nak tgk movie..pilih punyer pilih tmpt, akhirnyer mid valley jadi destinasi pilihan..malas nak gi KLCC dah sebab dah selalu sangat pergi..kalau tak shopping, nak window shopping pun kat KLCC.. kalau nak tahu ni lah antara aktiviti yang paling aku suke.."MENONTON WAYANG"...bile dah lame tak tgk wayang, mule rase rindu ngan aktiviti ni.tapi selagi x rase ade movie menarik, x pergi gak tgk wayang..apape pun depend pada movie jugak..tapi yang pasti movie yang kitorang tgk tu tak menghampakan..sakit jantung dibuatnye..tapi amaran buat yang mengidap sakit perut dan yang sewaktu dengan nye, renti kanlah kalau nak tgk...kalau nak jugak, al maklumlah yer..

keluar kali siap pakai contact lense colour lagi..brown colour,dah lame tak keluar tak pakai contact lense colour..kalau dulu, mase bercinta rajin lah nak pakai over sikit..make up berbagai..lepas kawin ni, ikut keadaan lah...hehehe..tersenyum tetibe..so kali ni saje je lah nak mengingatkan nostalgia lame.. dah lah lakiku ni kat eskalator pun die sibuk gak nak ambik gambar..hah..ape lagi posing lah kan...

sekarang ni yang tahu, filem tgh tayang kat panggung..lagenda budak setan ngan karate kid..yang tu je yang aku tahu..sebab yang tu promote lebih sikit..hehehe..tapi this week x rase nak tgk wayang..ade benda lain dah rancang nak buat this week..hrpnyer jadi la..dah banyak kali tertangguh..

Tiada ulasan: