Selasa, 27 Julai 2010

First day puasa bulan Syaaban




hari ini merupakan hari pertama aku berpuasa dalam bulan syaaban..tapi yang sebenarnya nak habiskan puasa ganti..tinggal 3 hari je lagi nak buat puasa ganti..sempat nak habiskan sebelum bulan ramadhan ni..insyallah..harap-harap bulan ramadhan ni, aku mendapat puasa yang berkat..amin..

lepas keje, hubbyku tanya nak berbuka di mana..aku x de idea sebetulnyer..same je benda nak makan..oleh kerana waktu berbuka dah dekat, hubbyku cadangakan kitorang makan di Cozy Corner Ampang Park..restoran ni antara restoran yang sering kitorang pergi kalau dah tak tahu mana nak singgah untuk makan..makanan nyer banyak betul...penuh pinggan..x percaya?? tengok gambar ni...

Tiada ulasan: