Sabtu, 21 Ogos 2010

Iftar TNB Fuel



Antara kenangan yang akan dikenang sampai bebile..jeng..jeng..jeng..iftar tnbf tahun ni ade persembahan hebat dari kami..aku pun join the group..kitorang sume menyanyikan lagi nasyid..lagunyer "Junjungan Rasullah.."..seronok rasenyer malam tu..Hah...nak tahu ape name kumpulan nasyid kitorang???...YA HABIBI... best tak name tu..??ahli musik nyer, mast, hazwan, ermey ngan nazrul..kalau keluar album esok..jgn lupe beli..hehehehe..

menu nasi putih berlauk kan masakan kampung, buah-buahan, kuih-muih, desert dan menu sampingan iaitu mee kari..alhamdulillah..semuanyer berjalan dengan lancar..persembahan dari kumpulan kami dipersembahkan sebaik sahaja selesai acara cabutan bertuah..seronok tgk semuanyer berpakaian baju melayu lengkap bersamping dan berbaju kurung atau kebaya..yang bawak anak kecil paling sibuk..al maklum lah kan..;-)..


bagi memberkati lagi majlis pada petang itu, majlis ni ditambahkan lagi dengan meraikan anak2 yatim iaitu anak kepada Allahyarham En Karim serta sedikit sumbangan diserahkan kepada keluarga beliau..semoga dapat meringankan beban mereka sekeluarga..

Keseluruhannya..majlis yang bermula dari pukul 5.30 petang hingga pukul 9.00 malam itu berakhir dengan jayanye..alhamdulillah...tahun depan diharapkan majlis iftar ini akan lebih berjaya dan meriah lagi hendaknya..;-)..InsyAllah...


Tiada ulasan: