Khamis, 2 September 2010

MENONTON MAGIKA

satu pagi di hari ahad, buntu rase..cam bosan jek kalau nak duduk rumah tanpa buat ape-apa..kepala tgh ligat pikir ape nak buat..pikir punya pikir, lepas breakfast pagi tu, aku pun ajak hubbyku keluar lepas kan rase kebosanan yang amat..tak tahu nak buat apa kat rumah..abah lak banyak program hari tu..so,bila ingat adik-adikku yang dua orang lagi tu berdua je kat rumah dan kelihatan seperti mati kutu, aku pun ajak lah diorang sekali untuk join program aku..tak de ape pun..cuma pergi menonton wayang je..kebetulan mase tu movie "magika" sedang ditayangkan..dengarkan promosi, hebat jugak movie ni..so, kitorang semua pakat untuk menonton "magika"..lepas siap beli tiket semua, pop corn sorang satu..aku tak lah..aku kongsi berdua ngan hubbyku..romantik la konon..hehehe..
lepas lebih kurang dua jam lebih kat dalam tu,ape lagi..agenda seterusnya ialah MAKANNNN.....nak makan pun susah..last2 kitorang balik singgah pasar malam..lame jugak tak pergi pasar malam kat banting....so, tapau apape yang nampak menarik dan menyelerakan untuk menghilangkan bunyi keroncong perut kitorang ni..erkk..alhamdulillah,perut kenyang dan movie pun tak menghampakan...besttt...;-)...


Tiada ulasan: