Khamis, 9 Jun 2011

Percutian ke Port Dickson


actually, percutian ni tak dirancang..tapi pada dasarnyer percutian ni betul-betul khas untuk abah merehatkan fikiran..fikiran yang berkecamuk dek perangai bini baru..emm..kesian kat abah..apape pun sume yang berlaku pasti ade hikmahnyer..kite sebagai hamba wajib bersyukur atas ape jua yang di datangkan olehNya..

abah, aku dan hubby, along dan wife (baru kahwin mase ni), pilun, ezan dan anak buahku, aina qistina, nomen, ella dan zura..sume turut serta menemankan abah..lagipun abah kate, tempat ni meninggalkan banyak kenangan dengan arwah mak katenyer..dalam hati ku, "mungkin abah rindukan mak"..sesekali terbayangkan arwah mak, sedih rase hati ni, tapi ape kan daya, Allah lebih sayangkan mak..tapi dalam hati kami sume, mak tak pernah pergi..die sentiasa dalam hati kami sume..roh mak juga mungkin selalu memerhatikan kami..semoga rohnya aman di sane..aminn..

berbalik semula kepada cerita percutian di PD, first time dalam sejarah, bercuti di PD kitorang ber "banana boat"..best..aku, abah, nomen ngan adik..tapi bile dah abis tu, time bayar, abah jugak yang kena bayar..hehehee..tak pelah, sesekali ape salahnyer..

tapi kesimpulannya, percutian yang agak menarik walaupun hubbyku kurang sihat dan hanya tidur sebab makan ubat..mm..tak pe, sekurang-kurangnyer aku dapat meluangkan masa dengan keluargeku..;-).

Tiada ulasan: