Rabu, 8 Jun 2011

Projek "Home Sweet Home"

Hingga hari ini sudah masuk hampir 2 bulan rumahku sedang diubahsuai (kalau tak silap start 18hb April 2011)..aduhh..letih rase bile nak renovate rumah ni.mane tahan dengan habuk, semak, bau simen, berpasir, berdebu..macam-macam lah..tapi yang penting kalau nak cantik, kena lah berkorban sedikit..nasib baik lah aku ni berdue je ngan laki ku..kalo ade anak kecik, alamat nyer kenalah berpindah sementara rumah siap..last week je seminggu batuk dan selsema..tak tahan habuk..aku baik je, berjangkit lak ke laki ku..

tapi setakat hari ini, alhamdulillah..progress rumah dah makin siap 100%. sekarang dalam proses touch up..insyallah minggu ni atau minggu depan segalanya akan siap..tiada lagi tom june, chuah, tukang2 indonesia tu sume..tinggal nanti, nak cari gate, grill dan kabinet dapur pasang siap..banyak jugak yang perlu diperuntukkan di situ..harapanku agar segalanya berjalan dengan lancar seperti yang dirancang.Moga projek "home sweet home" berjaya..:-)..

Tiada ulasan: