Ahad, 30 Oktober 2011

Blackberry baru


hari ni, dah plan nak servis kereta..pagi-pagi lagi dah keluar rumah menuju ke pusat servis honda actmar, bukit raja..walaupun sampai tempat servis tu pukul 8.45 pagi, tapi yang menunggu nyer sangat la ramai...aduii..mula-mula tu nak tunggu, tapi memandangkan macam tak berbaloi je nak menunggu lama kat situ, kitorang pun tukar plan untuk servis pada tarikh yang lain..bincang punye bincang, terus buat appointment nak servis minggu depan..

keluar je dari situ, teeeruss ke klcc..mane lagi..lunch dulu di kampung baru..pekena ikan bakar..pastu terus ke klcc..hasrat hati nak survey handphone baru..hubby pun nak tukar handphone..aku pun nak upgrade handphone..so, dah survey..hubby kate dalam minggu depan nanti nak pergi beli..hmmm..tak sabar..tapi macam mane pun, aku nak survey dulu, blackberry mane pilihan hati..

2 ulasan:

Robin berkata...

Sumer duk Pakai BB je korang ni.. aku dipinggirkan~ Opis korang supply arang batu percuma BB ke? haha!

aida berkata...

Agak-agak la robin..sape la yang bagi bb percume..coal bukan murah tau..