Rabu, 12 Oktober 2011

cekodok bilis dan sardin

weekend ni malas nak ke mane-mane..rase nak spend time kat rumah je bersame husben..tapi tak de aktiviti, boring jugak so, petang ahad tu, hubby cadang nak cuci kereta..dah comot sangat katenyer..aku pun ok je la..terpikir di fikiran nak buat cekodok bilis..cecah dengan sardin..mesti hubby suke..tapi mmg suke la semue masakan aku..hehehehe..so, lps je asar, aku menghabiskan mase di dapur, bancuh tepung, buat cekodok bilis..lps tu buat sardin..masak kopi atas dapur..buat pekat-pekat..memang kaww...cewahh....masuk bakul, angkat sendiri pulak..tapi memang best pun..hehehehe..seronok tgk hubby makan berselera...lepas makan, terus hubby ambil baldi, basuh civic ku..;-)..

Tiada ulasan: