Rabu, 28 September 2011

Raya TNBF 2011

Ramadhan sebulan, Syawal pun sebulan..selagi tak habis sebulan selagi tu la sibuk menyambut hari raya walaupun ke saat terakhir..hehehe..macam kat ofis aku..dah saat akhir baru nak buat jamuan hari raya..Jamuan hari raya TNBF tahun ini disambut pada 27 September 2011 (Selasa)..seperti tahun-tahun sebelumnya, jamuan ni memang meriah..semua orang sibuk dan bersungguh-sungguh menjayakan majlis ni..mane taknye, committee untuk jamuan ini yang diketuai oleh Haryate ni, dimeriahkan dengan pertandingan gerai tercantik, pakaian lelaki paling glamor dan pakaian perempuan paling glamor..dan yang berbeza tahun ini, hehehe..tunggu..akan diceritakan dihujung cerite ni..Untuk kali ini, aku telah di groupkan untuk group rendang dan lemang..menu yang senang..hehehe..buat collection, upah je someone untuk masak kan rendang ayam dan rendang daging..lemang beli je..aku se group dengan mastura mukhtar, kak hana, ermey, en nasa, kak jay dan kak arlina..bincang punye bincang, akhirnye group kitorang ni diberi nama "warong cendana"..hmm..x best kan name ni sebenarnye..lantak lah..janji happening...cude tgk gambar warong kitorang..
pada aku, hari tu semua group pun dihias dengan kreatif..tema hari tu, "klasik tradisional"..kelasss gitu..dan yang paling penting sekali kesudahan dari citer ni, jeng..jeng..jeng..pemenang bagi kategori pakaian perempuan paling glamor dan anggun..jatuh kepadaaaaa......PUAN AIDALINA AHMAD....hehehehe...aku la orang tu..

Tiada ulasan: