Sabtu, 27 Ogos 2011

Toastmaster class




toastmaster?? ..mase mula-mula di inform yang name aku tersenarai untuk mengikuti program ni, alamak..pening la aku nanti..tapi 6 sessi je pun..satu sessi, lebih kurang dalam dua jam.takut tu sebab nak berpublic speaking depan orang lain kat depan, tapi dari segi yang lain pulak, rase happy sebab dapat belajar sesuatu yang dapat memberi manfaat di masa hadapan..gambar yang aku upload ni, adalah gambar semasa di kelas dan bergambar bersama cikgu-cikgu serta rakan sekelas..gambar ni merupakan hari terakhir kelas kami semua..btw, thanks to Puan Agnes selaku cikgu..kelas yang menarik dan bermanfaat..adiosss..

Tiada ulasan: