Selasa, 20 Disember 2011

bonus oh bonus..

alhamdulillah..syukur..tahun ni rasenyer mencurah-curah rezeki..aku dan suami sama-sama meraskan banyaknyer rezeki yang dicurahkan olehnya tahun ini..syukur yang tak terhingga..

minggu lepas, baru je dapat payslip sbb gaji..hari ni lak, terima payslip lagi sbb bonus dan ex-gratia..tahun depan lak, lagi best, backdated setahun gaji dan elaun..ada pertambahan elaun pulak tu..gaji baru pun dah start bulan Januari 2012 ni...wahh..dalam kepala dah plan ape nak buat dengan habuan ni, tapi yang pasti, simpanan mesti tolak ke tepi siap-siap..tu mmg kemestian setiap kali dapat bonus..kalau dulu, simpan sampai dapat la renovate rumah tu..kalau sekarang lak..hmmm..adelah..biar lah rahsia..

Tiada ulasan: