Selasa, 27 Disember 2011

Breakfast untuk hubby



tak tahu ape mimpi pagi ni..lame dah tak prepare breakfast untuk hubby sebelum gi keje..tetibe je pagi ni aku boleh siapkan breakfast lak untuk hubby..hmm..kalau roti bakar tu pagi-pagi biasalah..tapi kali ni, aku siapkan roti telur..sempat..al maklum la budak-budak masih bercuti sekolah..lagipun ni minggu last kalau nak keluar lambat dari rumah untuk ke tempat keje..minggu depan, budak-budak dah start sekolah..jalan start la jem balik..kalau tak, sebelum pukul 7.oo pagi dah kena keluar dah..kalau tak jangan harap lah boleh sampai ofis sebelum pukul 8.00 pagi..

so, pagi ni hubby ber breakfast dengan roti telur dan secawan milo..hehehe..seronok dan happy bile dapat buat breakfast untuk hubby macam ni..pukul 7.25 pagi baru keluar rumah ke tempat keje..tapi still boleh sampai ofis sebelum pukul 8.00 pagi..alhamdulillah..syukur..have a good day my hubby...luv u..

Tiada ulasan: