Selasa, 20 Disember 2011

Hobi baru

hahh..kalau nak tahu sekarang ni aku dah ade hobi baru..hobi ni baru je bermule since hubby kerap kerja lebih masa dan outstation kebelakangan ni..nak tahu ape die hobi baru aku tu..hahhh..ade lah satu due hobi baru..tapi yang aku nak share kat sini, membace novel english..bulan ni je aku dah start beli ngan tige novel..dan kalau nak tahu, aku dah start ngan novel yang kedue..

novel pertama yang aku bace bertajuk " The man every woman wants"..hehehe..sume novel yang aku bace ni, semuanye novel romance..hehehe..macam-macam perasaan yang timbul bile bace novel-novel ni..so sweet, romantik dan touching..love it..dan sekarang ni aku sedang membace novie (novel dan kemudiannya di adaptasikan ke movie)..tajuk " Eat, Pray and Love"..kalau movie nyer tu, lakonan Julia Robert..baru je chapter 6..hopefully memuaskan hatiku..

dan yang seterusanya lak...tunggu..juge romance novel..peace..luv u honey..yesterday, now and forever..even more than u know..

Tiada ulasan: