Rabu, 28 Disember 2011

Klinik Qistina

semalam aku ke klinik pakar kulit..ambil ubat sapu untuk gatal-gatal kulit..tak sangka lak ade klinik pakar kulit yang dekat ngan rumah..mase nak masuk ke klinik tu, terbace lak yang klinik tu menyediakan servis untuk merawat jerawat dan macam-macam lagi servis untuk mencantikkan kulit muka..kebetulan la tu..aku pun merajinkan diri untuk bertanyakan tentang jerawat-jerawat yang kadang-kadang tumbuh kat muka aku ni..tensen beb bile muka tak pernah keluar jerawat tetibe dah selalu keluar jerawt lak..adakah faktor usia?? sbb aku selalu dengar orang perempuan kalau dah masuk 30 tahun, macam-macam la jadi..lepas consultansi dengan doktor tu, die suggest la kat aku produk die kat aku..ada ubat antibiotik makan, ubat sapu untuk matikan jerawat (in case ade) dan cleanser..lepas sebulan nanti datang balik untuk check keberkesanan dan kesesuaian produk tu, seterusnya boleh la buat rawatan-rawatan lain yang disediakan, contohnya laser..eee..takut, yang tu takut, tapi doktor kate rawatan tu amat berkesan kalau nak hilangkan parut-parut jerawat di muka..so hari ni baru hari pertama aku consume sume bende tuh..so, aku tak sabar nak tengok result..always hope for the best..oh ye, kalau nak tahu, klinik tu namanya Klinik Qistina..

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Hi sis,ok x so far u pergi clinic qistina tu?berminat nak pergi situ untuk laser treatment lah :)